ciri i-Merchants

 
ciri i-Merchants
Cari mengikut Jarak
Mencari peniaga didapati dengan menentukan jarak kedai-kedai dari kawasan kejiranan anda. Pelanggan boleh menentukan jarak carian, sama ada ia 's 1km, 2km, 3km atau lebih daripada kediaman, dan mula mencari. i-Merchant akan memberikan maklumat yang tepat yang mereka mencari.
Navigasi Mudah
Perniagaan yang disusun mengikut abjad dan Categories in i-Merchant untuk mempercepatkan pelayaran dan mendapatkan pengguna untuk kedai anda lebih cepat. Senarai perniagaan anda dengan betul supaya pelanggan anda boleh mencari produk dan perkhidmatan anda dalam masa yang singkat semua.
Penghantaran Mudah
Anda tidak perlu bimbang mengenai mengakses kejiranan kerana i-Merchant boleh membantu anda masuk penghantar anda dengan mudah apabila pelanggan anda menyetujuinya; i-Neighbour akan auto-menjana QR Pelawat Pass bagi seseorang penghantaran anda, membuat proses tanpa tenaga keseluruhan.
Tempahan & Tempahan
Pelanggan boleh membuat temu janji dengan saudagar anda untuk mendapatkan produk / perkhidmatan seperti tukang paip, penghantaran runcit dan lain-lain pelantikan akan secara automatik ditambah ke i-Neighbour Kalendar pelanggan anda dan i-Neighbour akan mengeluarkan Pass QR Pelawat segera untuk diberi kuasa saudagar untuk mengakses kejiranan kekecohan bebas.
Ulasan & Kadar
i-Merchant dilengkapi dengan Kajian dan ciri Kadar bagi masyarakat untuk maklum balas tentang perniagaan anda dan menilai perkhidmatan anda untuk tujuan penambahbaikan dan pemasaran. Mengetahui bahawa masyarakat di luar sana untuk menyokong perniagaan anda akan memberikan anda bahawa rangsangan tambahan untuk memberikan yang terbaik kepada masyarakat.